Wat info over mezelf

Hoi, Ik ben Steffi. Enorme natuurliefhebber, mama van een 7 jarige dochter, partner, creatieveling en mensen-mens. Reeds 6 jaar heb ik ervaring in het coachen van mensen op de werkvloer en sinds enkele maanden ook in het ondersteunen van jongeren omtrent diverse levensdomeinen. 

Hoe het begon

Zoals vele onder ons was ook mijn pad tot hier niet vlekkeloos. We krijgen veel mee vanuit onze kinderjaren, gaan bepaalde wegen in tijdens de jeugd en zijn onszelf soms wel even kwijt. Althans zo was het voor mij. Gelukkig ben ik als kind al in contact gekomen met spiritualiteit, daar bedoel ik mee dat ik mezelf vragen stelde over: wat komen we hier doen? Wat willen bepaalde gebeurtenissen ons zeggen? Wat is het grotere plaatje? En vooral: niets ontwijken maar doorvoelen ;). Dus naast de vele keren dat ik mezelf verloor, vond ik mezelf iedere keer meer terug, elke keer op een dieper niveau.

Stilaan begon ik echt te begrijpen wat de lessen van het leven waren, waar het om draait. Dit houdt in dat ik veel patronen heb doorbroken, hopen schaduwwerk heb verricht. Ik leerde terug verbinden met mezelf en de prachtige natuur. Terug mijn eigen tempo vinden hier in de wereld. 

Stilaan groeide ook het verlangen om dit pad te bewandelen met andere mensen.

 

Diploma's & kennis 

Ik volgde een driejarige opleiding tot begeleider/opvoeder waarin er al veel psychische/mentale processen aan bod kwamen. Vooral ook mijn eigen houding en reflectievermogen is in deze opleiding sterk gegroeid. 

Nadien volgde ik een opleiding tot mindfulnesscoach, helende dans, werkvloercoach en een tweejarige opleiding tot welzijnscoach. 

Momenteel volg ik nog een opleiding tot medicijnvrouw en leert ervaring me elke dag veel.  

Graag wil ik je ondersteunen in je proces naar ont- moeten, meer verbinding krijgen met jezelf, jezelf leren liefhebben, leren ontspannen, bewust worden, leren 'zijn', trauma aanpakken, je innerlijke kind stukken omarmen en helen, eenzaamheid, nood aan rust... 

 

Zit je nog met vragen? 

Stuur me gerust een mailtje. 

Liefs,

Steffi