Individuele medicijnwielsessie 

 

Een levenswiel/ medicijnwiel is een soort 'kompas' met verschillende richtingen. Elke richting gaan we meer diepgang geven door er symbolisch cyclussen en symbolen aan toe te voegen. Zoals windrichtingen, seizoenen, kleuren, krachtdieren, vrouwelijke cyclus, maanstanden, krachtdieren, edelstenen, kruiden, de elementen, het vrouwelijke en mannelijke..

Alles krijgt een plek op jou medicijnwiel, waardoor je zicht krijgt op het leven en de vele oneindige cyclussen die het heeft. Zo krijg je ook meer zicht op je eigen leven en de plek waar je nu staat. Je leert meer te leven in het nu. En leert meebewegen met je eigen cyclus. Je gaat kunnen ervaren of het tijd is om te rusten of keihard in actie te schieten. Je leert jezelf beter kennen waardoor je meer kunt leven in lijn met jezelf.

In een individuele medicijnwielsessie starten we (als je wilt) met een cacaodrank om je hart te openen, zakken we in een meditatie en gaan we vervolgens op pad om het wiel te maken, in de natuur weliswaar. Nadien ronden we af met de opgedane inzichten en mag je nog een kaartje trekken. We bedanken de natuur & elementen om ons bij te staan in dit mooie proces.

Zo'n medicijnwielsessie duurt +- 2u en kost €85- inclusief cacao.

Het heerlijke is dat je na zo'n sessie helemaal zelf in staat bent om nadien zoveel levenswielen te leggen als je wilt. Je kan er dan zelf meer en meer diepgang in verweven en het gebruiken als anker in je leven. 

 

Indien je nog vragen hebt of je wil graag een medicijnwielsessie aanvragen mag je me gerust een mailtje sturen!