Individueel traject 

Het gevoel dat je vastloopt in een bepaalde situatie?

Zoals in relaties met anderen, innerlijke conflicten met jezelf, twijfels over jezelf, je niet verbonden voelen, moeite met emoties te ervaren of te uiten, jezelf niet goed voelen in je vel, moeite met loslaten? 

 

Of weet je net héél goed wat je wil bereiken of ervaren maar nog niet concreet  hoe je dit kan aanpakken volledig in lijn met jezelf

Ik onderzoek samen met jou wat jouw vraag inhoudt en van waaruit we dan best kunnen vertrekken om de resultaten te bereiken die bij jou passen.  

We gaan samen op pad in de natuur, laat je omgeving jouw spiegel zijn. Ik laat je stilstaan bij jezelf door verschillende oefeningen die we in het bos kunnen toepassen. Laat je verassen door de kracht van de natuur! 

Graag laat ik bepaalde thema's doorvoelen door middel van meditatie en visualisatie. Het gebruik van ritueelwerk versterkt bepaalde shifts en transformaties. 

 

Zelf neem ik een oordeelvrije, milde houding aan en schep ik voor jou een veilige plek waar jij volledig jezelf mag zijn. Volledig jezelf, met alles wat er al dan niet aanwezig is op dit moment. 

 

Prijs 

Traject van 4 wandelsessies: € 280-  

Deze sessies duren +- 1,5u 

(locatie Lummen, Averbode, Diest, Herk-de-Stad, Zelem). 

 

Vragen? 

Zit je nog met vragen of twijfels, contacteer me gerust dan bekijken we samen of het iets voor jou is.