Hallo lieve jij,

 

Mijn naam is Steffi, bezielster van Ont- moet jezelf. Al vele jaren ben ik gefascineerd door bewust leven, psychologie, meditatie en persoonlijke groei. Als hooggevoelige ziel is het mijn missie om mensen op een dieper niveau te laten verbinden met hun essentie. 

Hoe het begon

Zoals vele onder ons was ook mijn pad tot hier niet vlekkeloos. We krijgen veel mee vanuit onze kinderjaren, gaan bepaalde wegen in tijdens onze jeugd en zijn onszelf soms wel even kwijt. Althans zo was het voor mij.

Gelukkig ben ik als kind al in contact gekomen met spiritualiteit en bewustzijn. Daar bedoel ik mee dat ik mezelf vragen stelde over: wat komen we hier doen? Wat willen bepaalde gebeurtenissen ons zeggen? Wat is het grotere plaatje? En vooral: niets ontwijken maar doorvoelen ;).

 

Zo vond ik mezelf iedere keer méér terug, elke keer op een dieper niveau.

 

Na hopen schaduwwerk, patronen & mechanismen doorbreken, véél kennis tot me te nemen, mijzelf onvoorwaardelijk graag leren te zien en te verbinden met mijn eigen ziel, was het tijd om mijn wijsheid met de wereld te delen. Elke dag ben ik ongelofelijk dankbaar dat ik mijn missie op deze manier met jou mag delen. 

 

Diploma's & kennis 

 

Ik volgde een driejarige opleiding tot begeleider/opvoeder waarin er veel psychische/mentale processen aan bod kwamen. Vooral ook mijn eigen houding en reflectievermogen is in deze opleiding sterk gegroeid. 

 

Nadien volgde ik een opleiding tot mindfulnesscoach, helende dans, werkvloercoach en een gecertificeerde tweejarige opleiding tot welzijnscoach. Momenteel volg ik nog een opleiding tot medicijnvrouw waarin sjamanisme, energiewerk en natuurwijsheid centraal staan. 

 

Het leven leert mij elke dag opnieuw waardevolle lessen, want de ontwakende reis stopt nooit...