Een traject speciaal voor jou...

 

Het gevoel dat je vastloopt in een bepaalde situatie?

Zoals in relaties met anderen, innerlijke conflicten met jezelf, patronen waar je elke keer opnieuw in terecht komt, twijfels over jezelf, je niet verbonden voelen met je ziel, moeite met emoties te ervaren of te uiten, jezelf niet goed voelen in je vel, moeite met loslaten

 

Of weet je net héél goed wat je wil bereiken of ervaren maar nog niet concreet  hoe je dit kan aanpakken volledig in lijn met jezelf

 

Samen onderzoeken we wat jouw vraag inhoudt en van waaruit we dan best kunnen vertrekken om de resultaten te bereiken die bij jou passen.

 

Ik neem een oordeelvrije, milde houding aan en schep voor jou een veilige plek waar jij volledig jezelf mag zijn. Volledig jezelf, met alles wat er al dan niet aanwezig is op dit moment. 

                                                                                        Voel jij een ja? 

 

Wat ik van jou nodig heb is een volledige JA op dit traject, dan kunnen we van start! Ik laat je stilstaan bij jezelf op verschillende manieren  door gesprek, oefeningen, meditatie, rituelen, dans, intuïtief schilderen of lichaamswerk. Afhankelijk van wat jouw thema's en voorkeuren zijn. Ik hou ervan om diep te duiken en geen quick fixes aan te bieden die van korte duur zijn. 

Dat vraagt van jou een zeker commitment, ben je bereid om mee te duiken?  

 

Praktisch

Traject van 4 sessies: € 280-  

Deze sessies duren +- 1,5u 

Locatie: Halen 3545 

Sessies worden afgewisseld tussen natuur & yurt. 

 

Vragen? 

Zit je nog met vragen of twijfels, contacteer me gerust dan bekijken we samen of het iets voor jou is. 

 

 Klaar om jezelf te ont- moeten?